În 2017 manichiura Neagră se ridică în topuri. Nu este de mirare. Negrul a fost recunoscut nail-Trend-UL principal al toamnei. Unghiile Negre au fost accenl principal la prezentările DSquared2, Rodarte, RAG & Bone etc. Priviți Colecția noastră de Nail Design în nuanțe Negre alegeți cel mai Frumos Model de manichiură Neagră! Culorile verii 2018 pentru manichiură! MODELE de Unghii la modĂ Unghiile Negre sunt una dintre cele mai Frumoase și elegante manichiuri. AM făcut o selecție pentru tine cu cele mai cool modele de Unghii Negre, în Trend. INSA, pentru modelele de mai jos, trebuie sa cautam un pic mai mult, CACI acestea sunt concereputation atat cu Oja Clasica Neagra, cat si CEA Mata. Oja Mata, de orice culoare, de fapt, ofera o profunzime pe care CEA lucioasa nu reuseste sa o Atinga. En sfarsit glitterul este la Moda! Nu STIM despre DVS., INSA Noi am asteptat acest moment cu nerabdare pentru a realiza o manichiura la Moda folosind sclipici. Glitterul poate fi purtat atat pe toate degetele, cat si doar o unghie sau doua.

Puteti Adauga sclipici la baza sau la Varful unghiei. Rosu, nud, Negru: acest trio de OJe de Unghii este inseparabil si, daca nu mai aveti vreuna dintre ele, in 2018 situatia va trebui Remedios neaparat. Lyla.ro va prezinta, Asadar, opt modele de Unghii Negre DIN care sa va mesur la urmatoarea manichiura: en 2018, manichiura Half Moon continua sa uimeasca imaginatia. Cu Cat mai interesant si mai Complicata va fi aceasta, cu atat e mai bine! Aplicati un strat sau doua DIN Oja de Unghii Dorita PE semiluna PE intreaga suprafaţa a acestora. Aplicati abtibildurile speciale in Zona Dorita si aplicati Oja dupa conturul acestora. Puteti utiliza orice nuanta doriti, important e ca Rezultatul obtinut sa fie cel dorit. Puteti realiza o manichiura Clasica Neagra prin Aplicarea ojei Negre pe toate unghiile sau puteti incerca sa desenati divers imagini: PE unghiile Negre, sclipiciul in culori contrastante va Arata foarte deosebit. De asemenea, o manichiura Neagra se combinaison Perfect cu benzile de Argint si Aur, atat de actuale in acest Sezon.

Nu va fie frique sa experimentati. Anul acesta va aduce in viata Noastra o multime de Culori VII, sub forma unei manichiuri extravagante. Atunci cand interrupteur diff diverse Culori intotdeauna amintiti-va de Apropierea spectrala a culorilor (un simplu curcubeu va ajuta in acest sens). Nuantele adéquat in spectrul de Culori Arata bine si in manichiura. Una dintre Principalele Stiri ALE celei mai recente saptamani de Moda este revenirea unghiilor Lungi. Care, totusi, un fost inevitabila: unghiile scurte in forma de «Patrat moale» au ramas favorite prea mult timp. Acum, situatia s-a schimbat si unghiile extrem de Lungi pot fi astazi vazute nu doar la Rihanna. Desigur, pentru un stil de viata Activ, unghiile Lungi nu se potrivesc, in schimb la o Petrecere, sunt minunate. Urmăriți în Video-UL de mai jos cum se realizează manichiura Neagră franțuzească acasă.

Totodata, daca dorim o manichiura noir reusita, nu trebuie sa ne sfiim sa ne JUCAM cu texturile. Chiar daca nu Gasim o Oja cu sclipici Negru, putem Gasi sclipici separat, vandut in sticlute, pe care sa-l presaram peste Oja Neagra proaspat Data PE Unghii, astfel Inca sa se lipaysca bine. Manichiura albastru va fi iarasi foarte actuala in sezonul Care Vine. Acest lucru II datoram Institutului Pantone, Care a plasat nuanta albastra in primele Zece Culori ALE sezonului urmator. O nuanta albastra saturata este CEEA de ce aveti nevoie in anul 2018. Negrul PE Unghii este foarte Elegant și se potrivește pentru orice ținută! Tot felul de Geometrie PE Unghii, Marmura cu sclipici, cristale mari – aceasta este cea mai la Moda manichiura a anului 2018! Si, de asemenea, Pictura Artistica, «Folia» si, bineinteles, 3D «Ochi de pisica» – in 2018 aceasta se afla in topul listei cu tendinte in Materie de manichiura.